Consultancy & Training

Meer dan 15 jaar kennis en ervaring met toegangsmanagement systemen.

Implementatie trajecten

Na de aanschaf van een nieuw systeem volgt een belangrijke fase. Het implementeren bij u op het terrein of in de gebouwen. Een systeem implementeren is in de ogen van LS Systems een proces waarbij het niet alleen om techniek draait. Veel belangrijker is het dat deze techniek op een juiste manier bijdraagt aan uw missie en dat uw personeel de nieuwe techniek kan gebruiken, bedienen en beheren.

Organisatie

U kunt natuurlijk kiezen voor een implementatie waarbij alles werkt zoals bij het vorige systeem. Dan is de gebruikers acceptatie het hoogst. Maar is dat wel realistisch? In de jaren dat u het oude systeem gebruikte is er veel veranderd. Systemen kennen nu meer functionaliteiten. Nieuwe mogelijkheden leiden misschien tot een andere aanpak?

Implementatie - migratie - training

LS Systems helpt u volledig bij het ontwerpen van een implementatie of migratie plan. Een plan dat daarna zal worden besproken met de verschillende gebruikers van het systeem en vervolgens kan worden uitgevoerd. In de uitvoeringsfase kan LS Systems bijdragen op het gebied van: 

  • Trainingen, bijvoorbeeld voor Nedap AEOS
  • Testprotocollen draaien
  • Afstemming en overleg met uw installateur
  • Het uitvoeren van verschillende tests
  • Probleem oplossingen

Status Controle Check

Systemen worden steeds complexer qua mogelijkheden en samenstellingen. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat verschillende systemen naadloos samenwerken. In de aankoopfase leek u overal aan gedacht te hebben, maar nu blijkt dat uw situatie net even anders was. U heeft bijvoorbeeld een deel van uw pand verhuurd. Zo zijn er verschillende situaties te benoemen welke het voor u bijna onmogelijk maken om inzicht en overzicht te krijgen en te behouden in de bewegingen van uw organisatie.

Wij helpen u verder

Stelt u zichtzelf de volgende vragen:

  • Past uw systeem nog op de huidige samenstelling van uw organisatie?
  • Maakt u voldoende gebruik van de mogelijkheden binnen uw systeem?
  • Voelt u zich voldoende ondersteund met betrekking tot veiligheid en controle binnen uw organisatie?

LS Systems kijkt graag met u mee om het beste uit uw systeem te halen met betrekking tot uw organisatie.
De Status Controle Check is hiervoor zeer geschikt!